/banner-upl1

  • Екскурзии
  • Почивки
  • Круизи
white.png.orig

UPL TOUR - НАШИТЕ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Южна АфрикаКейп Таун
Винените земи
Garden Route
Йоханесбург
Национален парк Крюгер
Плажната ивица на Дърбан
Остров Робен
Совето
Blyde River Canyon
Дивото крайбрежие

Южна Африка е невероятна и многопластова дестинация - тя ще докосне всичките ви сетива по много и разнообразни начини. И, след като всичко е казано и направено, най-вероятно вече няма да е същото. Нейната основна атракция е невероятното многообразие - от пустините на Кгалагади, през тучните зелени гори на Тситсикама, до непокътнати плажове на Дивото крайбрежие / Wild Coast / и оживения нощен живот на Кейптаун. Южна Африка наистина има всичко.

Тази страна е страната на настроенията, в един момент ще изследвате произхода на древния човек, в следващия ще сте в клетката за гмуркане с големите бели акули, а после ще пиете традиционната бира в анонимна кръчма в оживения град. Това, наистина е мястото, където все още можете да се наслаждавате на всичко това.

Хората, южноафриканците са известни със своята човечност . Това, може би, идва от миналото, пълно с разделяне и борби. В истински африкански дух, народът на Южна Африка ще ви посрещне с „добре дошли“, на всеки един от 11-те си официални езици.

 

Тук има девет грамадни провинции, за проучване - девет невероятни различни части на страната, където сетивните ви възприятия ще бъдат подложени на изпитание както никога досега. Между другото, Южна Африка има невероятен климат (с над 300 слънчеви дни годишно в някои части). Страната се годее с превъзходната си инфраструктура - отлични пътища, голямо разнообразие от възможности за настаняване и обслужване от световна класа.

 

Южна Африка е, наистина, новаторска дестинация за изследователи и авантюристи, които искат да изпитат живота в цялата му пълнота. Това е дестинация, която ви позволява да се докоснете до всичко от близо, да прживеете невероятни моменти, и да си тръгнете обогатени от това, че са били тук.

 

Топ 10 забележителности в Южна Африка

 

1. Кейп Таун и Полуостров Кабо / Cape Peninsula /

Кейп Таун и Полуостров Кабо до Кейп Пойнт, са известни с живописната си красота, знаменити плажове, планината Тейбъл, възможност за наблюдение на китове, магазини от световна класа, нощен живот, храна и вино и спокойна атмосфера.

 

2. Винените земи / Winelands /

Открийте насладата от всепризнатите южноафрикански вина и кухня, по протежението на прекрасните Винени земи, преминавайки през зелени долини и исторически градове.

 

3. Туристическият път Garden Route

Известен като Едем / райската градина / на Южна Африка, известният туристически маршрут пресича една област, богата на природни красоти и очарование, на търсещи приключения, на търсещи убежище, и на явни ентусиасти.

 

4. Йоханесбург

Пулса на Южноафриканското сърце се усеща силно в "града на златото", известен с неговите безкрайни възможности за пазаруване, развлечения, заведения и ресторанти и волни екскурзии.

 

5. Национален парк Крюгер

Това е световно известн парк – резерват на около 2,0 милиона хектара с 16 екосистеми. Място където можете да видите "Големите пет“ чрез 4х4-автомобилно или пешеходно сафари.

 

6. Плажната ивица на Дърбан

За тези, които изпитват удоволствие от слънцето и водата, южноафриканския град слънце Дърбан има по нещо за цялото семейство - златни плажове, сърфинг и морски парк.

 

7. Остров Робен

Най-известният затворник на острова, Нелсън Мандела, е превърнал този институт на насилие в символ на тържеството на човешкия дух над огромните трудности.

 

8. Совето

Най-големият и най-известният град на Южна Африка е люлка на анти-апартейдната дейност. Посетете града на борбата за свобода и хапнете в квартално бистро или градския ресторант.

 

9. Каньона на река Блайд / Blyde River Canyon /

Този природен резерват е най-яркия символ на „Божия прозорец“. Панорамното великолепие на Каньона на река Блайд го прави идеален за живописни автомобилни и пешеходни маршрути.

 

10. Дивото крайбрежие / Wild Coast /

Скалисто и некултивирано, дивото крайбрежие предлага пустеещи плажове, делфини, конни и пешеходни пътеки, уютни хотели, голф, хазарт, мистична история, Кхоса наследството и стенните дупки.


Топ 10 причини да посетите Южна Африка

 

1. Достъпност

По време на тези трудни времена, кой не иска достъпна почивка? В Южна Африка, вие може да си позволите лукса да харчите пари за пазаруване и други дейности!

 

2. Природни красоти

От планината Тейбъл до „Божия прозорец“, Южноафриканските планини, гори, брегове и пустини ще са наслада за очите и ще повдигнат духа ви.

 

3. Удобства от световна класа

Независимо дали ще предпочетете „афро-шик“ или автентична Африка, ще е лесно да намерете наоколо удобно място за престой, питателна храна и връзки за комуникация.

 

4. Приключения

Южна Африка е световната столица на приключенията. Сред над 130-те изброени приключения, има по нещо за всеки - от планински разходки, до среща с акули в клетка за гмуркане!

 

5. Хубавото време

В слънчева Южна Африка, великолепното време ви кани да се насладите на дейностите сред природата, да играяте голф през цялата година и да се възползвате от близо 3 000 километрата брегова линия.

 

6. Многонационалност /Rainbow Nation/

Това понятие означава почитането и признаването на всички африкански и имигрантски култури в страната. Терминът обхваща изключителното разнообразие от раси, племена, религии, езици и пейзаж, с който се характеризира съвременната Южна Африка . Намерете приятели сред различните групи и се опитайте да говорите на някой от 11-те официални езика!

 

7. Разнообразни преживявания

Отидете, навсякъде в Южна Африка и опитайте страхотната комбинация от дивата природа, култура, приключения, исторически наследства и настроения. Вие сте свободни да избирате и осъществявате!

 

8. Дивата природа

Внимание! Гледането на дивата природа е пристрастяване. Първо се започва с "Големите пет" /терминът се отнася за петте най-големи диви животни в Африка -/ лъв , леопард , слон , бивол и носорог /, които могат да се наблюдават по толкова много начини. След това, следват китове, пингвини, сурикатите, диви кучета, птици, торни бръмбари ...

 

9. Борбата за свобода

Открийте историята на един народ, борещ се за свобода, следвайки стъпките на Мандела, Хектор Питерсон и много други прочути революционери. Това ще ви вдъхнови.

 

10. Отговорен туризъм

В Южна Африка можете да пътувате с екологично внимание, докато разглеждате защитените територии, за да допринесете за социалните и опазващи проекти, да купувате рециклиращи се сувенири и да опазвате природата.

 

Необходими документи за визи

 

Документите са следните:

  • задграничен паспорт, валиден мин. 6 месеца след датата на връщане в България. Паспортът трябва да има най-малко 4 свободни страници за визи;
  • 3 цветни снимки;
  • Документи, доказващи финансови средства под формата на банкови сметки, извлечения от заплата, стипендии, медицинска застраховка или налични пари в брой, включително кредитни карти или пътнически чекове, които да могат да обезпечат разноските по време на планираното пребиваване на територията на Южна Африка.;
  • Попълнен и подписан формуляр за виза.
BlockMenu.png.orig

Hoteli-Bulgaria Hoteli-sviat